Marijuana-Infused Skirt Steak Salad Najbardziej satysfakcjonujący przepis na sałatkę dla Twojej kolacji

Wiedza o konopiach

Jedyną rzeczą lepszą od sałatki ze steków jest sałatka ze steków spódnicowych, która wywołuje haj.

Prawdziwość smakowitego bochenka mięsa wzrasta, gdy dostaje cię stonedi nie ma ceny za zgadywanie - zrobimy to za jakiś czas.

Wszyscy wiemy, że sałatka ze steku spódnicowego zawsze była ulubionym numerem mięsa dla food-geeków, którzy nagradzają swoje pieniądze i uwagę za smak nad kruchością.

Ponieważ naukowcy twierdzą, że tłuszcze są niczym innym, jak tylko podstawowym smakiem każdej żywności, przyzwoicie wykrojony i pokrojony skirt steak ma do zaoferowania światy smaku - ponieważ jego komórki tłuszczowe są warte każdej kropli twojego ślinotoku.

Intensywny smak steków jest zbyt trudny do odrzucenia, ponieważ ich bogaty zapach atakuje nasz nos i oczy jeszcze zanim położymy je na naszych językach.

W sensie artystycznym, twoje oczy i nos zjadają te wspaniałe wołowe, soczyste i słone kawałki nie krwistego steku.

Jesteśmy przekonani, że jadłeś już kiedyś stek, ale jeśli nie - śmiało, zjedz porządną porcję soczystego chrupania.

Kiedy już z nim skończysz, zaimprowizujemy trochę poprzez sproszkowanie i dodanie szczepu marihuany najwyższej jakości na stek.



Musisz dodać ten przepis do swojego arsenału z trzech podstawowych powodów:

  • Da Ci orzeźwiający początek nie tylko kolacji, ale także noc istotnych białek i minerałów, pomagając tym samym w zdrowym cyklu snu i wystarczająco dużo miejsca psychicznego do zajęcia następnego dnia.
  • Przepis na sałatkę ze steku spódnicowego będzie mniej lub bardziej zachowywać się jak recepta lekarska, ponieważ posiada zdolność do ujarzmiania przewlekłych dolegliwości.
  • Jeśli kochasz marihuanę ale nie chcesz uciekać się do łatwopalnych środków przyjmowania, ten jadalny napar zmieni sposób, w jaki do tej pory obchodziłeś się z konopiami.

Sałatka ze steku na spód z konopi indyjskich ukształtowała przyszłość wielu aspirujących kucharzy marihuany, ponieważ przepis jest dość łatwy w przygotowaniu i nie wymaga wielu szczegółów, jak w przypadku innych wyrafinowanych potraw na bazie marihuany.

Zanim jednak zaczniesz, upewnij się, że korzystasz z wysokiej jakości składników, aby uzasadnić bogactwo przepisu - ponieważ kompromis w kwestii składników ma kumulatywny wpływ na ogólny smak sałatki.

I najważniejszą rzeczą do rozważenia-nie przeciążać stek z ciężkim-marijuana dawki-bo to wyraźnie nie jest sposób, aby przejść o na początku.

Chcemy dodać do sałatki odrobinę marihuany, aby nie przysporzyć jej wielu kłopotów.

Możesz zacząć powoli i stopniowo zwiększać dawkę za każdym razem, kiedy ją przyrządzasz - w zależności od twoich możliwości tolerancji.

Wybaczcie za bezmyślne tyrady, które nie są tak bezmyślne jak byście myśleli, bo "wszystko jest w szczegółach".

Tak więc, bez dalszej zwłoki- ruszajmy naprzód, aby mieć uniwersalną podróż z sałatką ze stekiem ze spódnicy z dodatkiem marihuany- całkiem tak samo jak mieliśmy z marihuanowym makaronem i najlepszym przepisem na pot brownie.

SPIS TREŚCI

  • Składniki, których będziesz potrzebować
  • Stek spódnicowy z sałatką z marihuaną Przepis

Składniki, których będziesz potrzebować

  • Skirt steak meatloaf
  • Przyprawy i sos sriracha
  • Sok z 1 limonki
  • 2 łyżki stołowe olej z nasion kanna-oliwkiplus 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 pęczek liści bazylii
  • 1 pęczek liści kolendry, usunięte mocne łodygi
  • Garść prażonych orzeszków ziemnych.
  • 10-15 gramów kiełków fasoli
  • Sól i przyprawy
  • Sproszkowana marihuana

Przepis na stek narciarski z sałatką z marihuaną

  1. Połóż na talerzu nieoprawiony kawałek mięsa stekowego i posyp go solą.

    Sól udowodniła swoją skuteczność w poprawieniu tekstury i smaku steku. Wyciąga ona sok z steku na jego powierzchnię. Należy również pamiętać, że stek powinien być w temperaturze pokojowej, ponieważ chcemy spędzić mniej czasu na patelni, a więcej na jego schłodzeniu.
  2. Idź naprzód, dodając przyprawy i odrobinę sosu sriracha jako dodatek do przyprawy, aby wzmocnić jego smak. Upewnij się, że nacierasz nimi obie strony kawałka mięsa. Użyj rąk, aby równomiernie rozprowadzić pastę po całej powierzchni.

    Uważaj na niemarkowy sos sriracha, ponieważ często zniekształca on teksturę mięsa.
  3. Nie zapomnij posmarować bocznych powierzchni steku, ponieważ jest to aromatyczny tłuszcz, który chcemy przyprawić i obsmażyć.

    W dalszej części rozdziału zajmiemy się pieczeniem białego tłuszczu.
  4. Wyciśnij sok z jednej limonki do marynaty do steków i powtórz proces na bocznych ścianach z tłuszczu.


    *Sok z limonki jest środkiem zmiękczającym - idealnym składnikiem zwiększającym delikatność steku. Kwas zawarty w limonce przenika do surowego mięsa i powoduje rozpad tkanki łącznej.

  5. Podnieś swoją patelnię, dodaj dwie łyżki stołowe oleju canna-olive i jedną łyżkę stołową oliwy z oliwek. Obróć patelnię przed postawieniem na kuchence, aby uzyskać doskonałe ubijanie.

    Oliwa z oliwek jest świetna do smażenia na patelni, a to właśnie robimy z naszym stekowym mięsem*.
  6. Umieść stek na patelni.

    Stek powinien wydawać skwierczący dźwięk w momencie uderzenia o patelnię. Dźwięk ten to nic innego jak płyn na powierzchni mięsa, który szybko odparowuje w parę. Jeśli nie słyszysz tego dźwięku, zdejmij ten cholerny stek z patelni.
  7. Pozwól stekowi smażyć się na patelni przez 5 minut - dwie i pół minuty z obu stron. Zwróć szczególną uwagę na boczne powierzchnie steku, ponieważ chcemy, aby tłuste strony były przypieczone.

    Przytrzymaj stek szczypcami do gotowania i podgrzej tłuszcz na bocznych powierzchniach, aby uczynić go bardziej miękkim. Upewnij się, że dobrze opiekasz biały tłuszcz, ponieważ jego kolor staje się ciemnobrązowy.
  8. Naciśnij stek i sprawdź, czy palce łatwo się przesuwają. Jeśli na wierzchu steku pojawi się pęcherzyk powietrza - tak jakby wyskakiwała krew - zdejmij go z patelni i przełóż na talerze, aby odpoczął i odzyskał kruchość.

    Wykorzystaj cały sok pozostały na patelni i wylej go z powrotem na stek. To naprawdę ważne dla smaku.*
  9. Pokrój liście bazylii za pomocą noża kulinarnego w sposób, który Ci odpowiada. Możesz wybrać opcję "Dice" lub "Julienne", aby rozjaśnić prezentację sałatki.

    Liście bazylii dodają nowego oblicza smaku potrawom ze steku, ponieważ dobrze komponują się z bardzo soczystym mięsem wołowym.
  10. Liście kolendry dodadzą Twojej sałatce prawdziwego kopa i posiekaj je jak liście bazylii.

    Liście kolendry mają dla niektórych typowo cytrusowy smak, a dla innych mogą być mydlane. Wybierz je w zależności od smaku, który lubisz.
  11. Dodaj orzeszki ziemne i kiełki fasoli na liście sałaty.

    Dodają one więcej do chrupkości i chrupkości wraz z odświeżającą teksturą do sałatki.
  12. Do sosu sałatkowego, weź kolejną miskę i dodaj sok z limonki, sproszkowane konopie w kontrolowanej dawce, odrobinę soli, przyprawy z twojej półki z przyprawami, oliwę z oliwek, odrobinę srirachy i resztki soku z mięsa z talerza ze stekiem.

    *Whiskamy roztwór i tadah! Twój sos sałatkowy jest gotowy do użycia.*
  13. Cienko pokroić smażony stek.

    *Postaraj się tak cienko jak tylko możesz.*
  14. Weź sos sałatkowy i dodaj dwie do trzech łyżeczek roztworu na liście sałaty. Wymieszać sałatkę tak, aby dressing równomiernie się na niej rozprowadził.

    Można również dodać sok ze steku, aby skrócić czas marnotrawstwa.
  15. Na świeżym talerzu uformować górę sałaty, wokół ścian góry umieścić smażony stek i polać pozostałym sosem sałatkowym.

    Możesz wykorzystać swoją kreatywność w dekorowaniu i prezentacji, aby dodać wartości do super-smacznej sałatki z przepołowionym stekem z konopi.

Przypis: Możesz regulować dawkę marihuany w sałatce ze steków, w zależności od recepty. W naszym przepisie użyliśmy konopi dwukrotnie - raz podczas smażenia na patelni, a drugi raz podczas robienia sosu do sałatki. Możesz ograniczyć to do jednego razu.

Przypis 2: Sałatka ze steków na bazie marihuany będzie miała sens tylko wtedy, gdy będziesz ją przyrządzać w zalegalizowanym obszarze.

Wiemy, że wodnistym, aromatycznym sałatkom ze steków trudno się oprzeć, a dodatek marihuany sprawia, że opór jest jeszcze trudniejszy.

Nie chcemy jednak stawiać stopy na żywych kłopotach, bo jeśli nie mamy jej w domu, możemy ją mieć każdego dnia, gdzie indziej.

A więc, jak wygląda Twoja sałatka ze stekiem? Opowiedz nam więcej o swoim pikantnym przepisie.


Kliknij, aby ocenić ten post![Total: 1 Average: 5]